Szolgáltatásaink

A Magyar Tűzvédelem a tűzvédelmi feladatok professzionális ellátására specializálódott. Gyors és pontos munkavégzés, egyedülálló megoldások az eseti szaktanácsadástól a teljes körű tűzvédelmi feladatellátásig. Kedvezményes árainkkal pedig nem csak időt, de pénzt is spórolunk Önnek. Bízza szakértőkre a tűzvédelmet!

Teljes körű tűzvédelmi feladatellátás Teljes körű tűzvédelmi feladatellátás

Szeretne megfelelni a sokasodó jogszabályokban előírt tűzvédelmi kötelezettségeknek? Levesszük a terhet a válláról: prémium szolgáltatásunk keretében mi mindent elintézünk Ön helyett. Nem csupán tiszta és átlátható tűzvédelmi szolgáltatást nyújtunk, hanem azt kínáljuk, ami a legfontosabb Önnek: a nyugalmat.

Tűzvédelmi állapotfelmérés Tűzvédelmi állapotfelmérés

Hatósági ellenőrzés előtt áll? Kíváncsi, hogy megfelel-e a jogszabályoknak? Sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink leveszik a terhet az Ön válláról. Egy épület tűzvédelmi állapotfelmérése nem csak emberéleteket menthet, hanem sok-sok százezer megtakarított forintot jelent Önnek.

Tűzvédelmi kivitelezés Tűzvédelmi kivitelezés

Speciális tűzvédelmi berendezés kiépítésére van szüksége? Ezek engedélyeztetése és kivitelezése komoly szakmai felkészültséget és nagy pontosságot igényel. A kivitelezés során be kell tartani a legszigorúbb európai műszaki szabványokat, egyes esetekben a külföldi biztosítótársaságok egyedi igényeit is.

Tűzvédelmi szakvizsga Tűzvédelmi szakvizsga

Alkalmazottainak tűzvédelmi szakvizsgára van szüksége? Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező oktatóink tartják meg a kötelező oktatást illetve bonyolítják le a szakvizsgát. Dolgozói így olyan hasznos tudást szerezhetnek, mellyel már maximális biztonsággal láthatják el a tűzveszélyes munkaköri feladataikat.

Tűzvédelmi felülvizsgálat Tűzvédelmi felülvizsgálatok

Rövid határidővel elvégezzük a tűzoltó készülékek, tűzcsapok, oltóvíz tároló medencék, tűzjelző rendszerek kötelező felülvizsgálatát. Ezeken túl villámhárítók, villamos hálózatok tűzvédelmi felülvizsgálatát is vállaljuk. Probléma esetén szakembereink segítenek a karbantartási munkálatok kivitelezésében is.

Tűzvédelmi dokumentáció Tűzvédelmi dokumentációk

Elkészítjük tűzvédelmi szabályzatát, tűzriadó tervét, építészeti műszaki leírását vagy rendezvénye biztonsági tervét! Ezek a dokumentumok nem csak jogszabályilag lehetnek kötelezőek Önnek, hanem életet menthetnek! A Magyar Tűzvédelem garantáltan precíz, minőségi dokumentációval látja el Önt!

 • 3100+
  Felülvizsgált eszköz
 • 250+
  Elégedett ügyfél
 • 80+
  Kiadott szakvélemény
 • 0
  Tűzeset