Szolgáltatásaink

A Magyar Tűzvédelem a tűzvédelmi feladatok professzionális ellátására specializálódott. Gyors és pontos munkavégzés, egyedülálló megoldások az eseti szaktanácsadástól a teljes körű tűzvédelmi feladatellátásig. Kedvezményes árainkkal pedig nem csak időt, de pénzt is spórolunk Önnek.

Tűzvédelmi feladatok teljes körű ellátása Teljes körű tűzvédelmi feladatellátás

Szeretne megfelelni a sokasodó jogszabályokban előírt tűzvédelmi kötelezettségeknek? Levesszük a terhet a válláról: prémium szolgáltatásunk keretében mi mindent elintézünk Ön helyett. Nem csupán tiszta és átlátható tűzvédelmi szolgáltatást nyújtunk, hanem azt kínáljuk, ami a legfontosabb Önnek: a nyugalmat.

Tűzvédelmi állapotfelmérés Tűzvédelmi állapotfelmérés

Hatósági ellenőrzés előtt áll? Kíváncsi, hogy megfelel-e a jogszabályoknak? Sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink leveszik a terhet az Ön válláról. Egy épület tűzvédelmi állapotfelmérése nem csak emberéleteket menthet, hanem sok-sok százezer megtakarított forintot jelent Önnek.

Tűzvédelmi kivitelezés Tűzvédelmi kivitelezés

Speciális tűzvédelmi berendezés kiépítésére van szüksége? Ezek engedélyeztetése és kivitelezése komoly szakmai felkészültséget és nagy pontosságot igényel. A kivitelezés során be kell tartani a legszigorúbb európai műszaki szabványokat, egyes esetekben a külföldi biztosítótársaságok egyedi igényeit is.

Tűzvédelmi szakvizsga Tűzvédelmi szakvizsga

Tűzvédelmi szakvizsgára van szüksége? Egy néhány órás oktatást követően még aznap kézbe kapja bizonyítványát! A naprakész tananyag, a kiemelkedően színvonalas és hasznos oktatás mellett a tűzvédelmi szakvizsga komplett lebonyolítását Magyarországon a legkedvezményesebb áron biztosítjuk.

 • Pontosság

  Szakembereink mindig pontos, precíz és felelősségteljes munkát végeznek. Kapcsolatunk a tűzvédelmi hatósággal garantálja szolgáltatásaink állandó naprakészségét.

 • Gyorsaság

  Megkeresés esetén a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Kollégáink tapasztalata segít a tűzvédelmi problémák minél gyorsabb rendezésében.

 • Szakértelem

  Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik el azokat a szükséges feladatokat, melyekre cégét a különböző jogszabályok kötelezik.

 • Megtakarítás

  A szakmai követelmények figyelembevételével mindig a leggazdaságosabb megoldást javasoljuk. Személyre szabott áraink nem terhelik meg a költségvetését.