Tűzvédelmi szakvizsga

Tűzvédelmi szakvizsgára van szüksége? Egy néhány órás oktatást követően még aznap kézbe kaphatja bizonyítványát!

A vonatkozó jogszabály szigorúan meghatározza, hogy bizonyos tűzveszéllyel járó munkaköröket tilos tűzvédelmi szakvizsga nélkül ellátni. Erre azért van szükség, hogy a dolgozók a munkakörükkel kapcsolatos tűzvédelmi ismereteket még időben megismerjék, megelőzzék a bajt, veszélyes feladataikat rutinszerűen végezzék.

Eredményes vizsga kedvező áron

A tűzvédelmi szakvizsga komplett lebonyolítását Magyarországon a legkedvezményesebb áron biztosítjuk, a felkészítő oktatás és a vizsga együttes ára budapesti helyszínen bruttó 12 000 Ft. A sikeres vizsgáról bizonyítványt állítunk ki, amely 5 évig érvényes. Ha Ön és kollégái nálunk vizsgáznak, akkor az érvényességi idő lejártáról értesíteni fogjuk Önt. A célunk az, hogy a tűzvédelmi szakvizsga letétele minél egyszerűbb legyen, Önnek pedig se a papírozással, se az érvényességi idő figyelésével ne kelljen foglalkoznia.

Lendületes oktatás

Sok-sok éve foglalkozunk tűzvédelemmel, ami a munka mellett számunkra is folyamatos továbbképzéseket is jelent. Valljuk be: a legtöbb tűzvédelmi szakvizsga oktatás papírízű és unalmas. Tudjuk, hisz mi is végigültünk már unalmas felkészítéseket… Mi lendületesek vagyunk, tűzvédelmi szakvizsga oktatásainkon jó a hangulat, így Ön és kollégái úgy tanulhatják meg a kötelező tűzvédelmi ismereteket, hogy az nem nyűg, nem macera, sőt kifejezetten szórakoztató. Ingyenes online tesztlapjaink segítségével bárki, aki kedvet érez hozzá, próbára teheti tűzmegelőzési ismereteit, a tűzvédelmi szakvizsga előtt felmérheti a tudását. A helyszíni oktatást még aznap vizsga követi, így néhány óra alatt kézbe kaphatja a bizonyítványt! Ne feledje, nálunk 100% a sikeres és eredményes vizsgák aránya!

Miért minket válasszon?

  • Nálunk 100% a sikeres és eredményes vizsgák aránya.
  • A tűzvédelmi szakvizsga komplett lebonyolítását a legkedvezményesebb áron vállaljuk.
  • Folyamatosan naprakész online tananyag áll rendelkezésre.
  • Tudását előzetesen próbára teheti online tesztlapjaink segítségével.
  • Oktatóink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
  • Kiemelkedően színvonalas és hasznos oktatásban lehet része.
  • Igény esetén az Ön által biztosított helyszínen rendezzük meg a szakvizsgát.

Jelentkezzen még ma!

Júliusban és augusztusban a budapesti helyszínű tűzvédelmi szakvizsga ára csak bruttó 12 000 Ft.

A jelentkezéssel elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot.