Tűzjelző rendszerek: tervezés, kivitelezés, karbantartás

Ugye Önnek is a célja, hogy épületében minél ritkábban forduljanak elő tűzesetek? A modern automatikus tűzjelző rendszerek célja az élet- és a vagyonvédelem, ezért kiemelten fontos a figyelmes és szakértő tervezés. Ennek során figyelembe vesszük a vonatkozó jogszabályi előírásokat, az épület műszaki adottságait, a hatósági eljárásokat és a felhasználásra kerülő eszközök műszaki paramétereit. Legyen Önnek is már a tervezés kezdeti fázisától biztonságos, optimális tűzvédelmi koncepciója!

Spóroljon pénzt és időt velünk!

Egyeztetést követően áttanulmányozzuk a meglévő építész tervrajzokat, vagy ha szükséges a helyszínre megyünk és szemlét végzünk. Kollégáink sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így azonnal meghatározzuk, hogy mely típusú és gyártmányú tűzjelző berendezés az Ön számára leggazdaságosabb választás.

A hatósági engedélyeztetéshez szükséges tervdokumentációk elkészítése és jóváhagyása után a kivitelezési munkákat a legszigorúbb Európai Uniós műszaki szabványok és biztosítói előírások alapján végzik szakembereink. A tűzvédelmi eszközeink telepítése során kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy azok évtizedekig őrizzék megrendelőnk értékeinek biztonságát.

Tervszerű karbantartás: üzembiztos működés

A telepített tűzvédelmi eszközök időszakos ellenőrzését és karbantartását a jogszabályok pontosan meghatározzák, amelyekkel garantálható a hosszú távú üzembiztos működésük. Emellett fontos tudni, hogy egy hatósági ellenőrzés során csak akkor tekinthetőek üzemképesnek az adott berendezés, ha azt szakemberek hivatalos felülvizsgálati jegyzőkönyvvel igazolták. A tűzvédelmi eszközök ellenőrzését és karbantartását bízza a szakembereinkre!

Kérjen egy ingyenes árajánlatot!

Töltse ki az alábbi űrlapot. A csillaggal jelzett mezők kitöltése kötelező. A kitöltést követően munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot. A telefonos egyeztetést és/vagy helyszíni felmérést követően pedig 24 órán belül egyedi árajánlatot adunk. A gyorsaságot nemcsak ígérjük – így is működünk.

Click or drag a file to this area to upload.
Maximum 20 MB.