Tűzvédelmi állapotfelmérés

Hatósági ellenőrzés előtt áll? Kíváncsi, hogy megfelel-e a jogszabályoknak? Sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink leveszik a terhet az Ön válláról. Egy épület tűzvédelmi állapotfelmérése nem csak emberéleteket menthet, hanem sok-sok százezer megtakarított forintot jelent Önnek.

Hogy mindenben megfelel-e a tűzvédelmi előírásoknak, az két módon derülhet ki: hatósági ellenőrzés során… vagy akkor, ha a Magyar Tűzvédelem elvégzi Önnek a tűzvédelmi állapotfelmérést. A különbség óriási: a hatóság sok-sok százezres, de nem ritkán akár milliós büntetéssel jelzi Önnek a jogszabálysértéseket, a tűzvédelmi eszközei elfelejtett felülvizsgálatát, a hiányos dokumentációt, az elmaradt engedélyeztetést és egyéb kisebb-nagyobb előírásszegést. Vagy így, vagy úgy, de előbb-utóbb ki fog derülni, hogy Ön megfelel-e a tűzvédelmi előírásoknak…

Mi soha nem büntetünk

A tűzvédelmi állapotfelmérésünk célja az, hogy segítsünk Önnek.

  • Segítünk értelmezni a jogszabályokat és előírásokat.
  • Felhívjuk a figyelmét a hiányosságokra, szabálytalanságokra.
  • Segítünk a hibák legegyszerűbb, leggazdaságosabb kijavításában.
  • Szólunk azokról a jogszabályokról is, amelyekről talán még nem is hallott.
  • Elkészítjük a mindenre kiterjedő tűzvédelmi szakvéleményt.
  • Felkészítjük Önt a hatósági ellenőrzésre.

Tudjuk, hogy a hatóság szeme mit keres, a tűzvédelmi jogszabályok pontosan mit várnak Öntől, és tudjuk, hogy az épületét, telephelyét hogyan tehetjük biztonságossá. Legyen Ön is partnerünk és bízza ránk cégének tűzvédelmi állapotfelmérését!