Általános szerződési feltételek

(érvényes 2019. június 1-től)

1. A Szolgáltató adatai

Cégnév: Magyar Tűzvédelem Bt.
Székhely: 1085 Budapest, József körút 69.
Adószám: 25188671-2-42
Cégjegyzékszám: 01-06-789325
Bankszámla szám: 11745004-20135647 (OTP Bank)
Oktatásszervezői nyilvántartási szám: SZ156/1-2-3-4-5-7-8-9-12-13-15-16/01/2018

2. Általános szabályok

2.1. Jelen „Általános Szerződési Feltételek” szabályozzák a Szolgáltató által szervezett tűzvédelmi szakvizsgák és egyéb szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos feltételeket.
2.2. A Szolgáltató külön megállapodást köthet az általa kínált szolgáltatásokkal kapcsolatban, melynek speciális rendelkezései eltérhetnek a jelen rendelkezésektől.

3. Szerződő fél

3.1. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatásokat a Jelentkező veszi igénybe.

4. A Szerződés létrejötte, a jelentkezés módja, módosítása, értesítési kötelezettség

4.1. Jelentkező a Szolgáltató weboldalán (www.tuzvedelem.hu) meghirdetett tűzvédelmi szakvizsgákra online formában tud jelentkezni, a szabad helyek függvényében.
4.2. A jelentkezés az adott felületen indított, és e-mail útján történő visszaigazolást követően elfogadottá.
4.3. A sikeres jelentkezés teljesülése estén a szabad helyek száma eggyel csökken.
4.4. Előre utalásos fizetési igény esetén a Szolgáltató elektronikus úton számlát a küld a Jelentkező által megadott adatok alapján a megadott email címre.

5. Tanfolyamok díja, fizetési feltételek

5.1. Az aktuális szolgáltatások díjai a honlapon kerülnek feltüntetésre.
5.2. Fizetési lehetőségek: előre utalással, online bankkártyás fizetéssel, vagy készpénzben a tanfolyam helyszínén.
5.3. A kényelmes és biztonságos online bankkártyás fizetést a Barion biztosítja. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, MNB engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

6. Lemondási feltételek

6.1. A Jelentkező a Szolgáltató visszaigazolását megküldését követően a foglalásának kötbérmentes lemondására jogosult a képzést megelőző 3 napon túl.
6.2. 3 napon belüli lemondás esetén a kötbér a tanfolyam díjának 100%-a.

7. Tanfolyamok megtartása

7.1. A Szolgáltató vállalja, hogy a meghirdetett időpontokban a tűzvédelmi szakvizsgákat létszámtól függetlenül megtartja.
7.2. Túljelentkezés esetén a Szolgálató új időpontot hirdet meg.

8. Tűzvédelmi szakvizsga menete

8.1. A tűzvédelmi szakvizsga kezdési és zárási időpontja a weboldalon, illetve a visszaigazoló e-mailben kerül meghirdetésre.
8.2. A Jelentkező vállalja, hogy a kezdési időpont előtt legalább 10 perccel megérkezik a helyszínre.
8.3. A tűzvédelmi szakvizsga pontos helyszínét a Szolgáltató határozza meg és közli a jelentkezőkkel.

9. Szerzői jogok

9.1. A résztvevők rendelkezésére bocsátott oktatási segédanyagok másolása, harmadik személynek történő kölcsönzése, átadása tilos.

10. Titoktartás, adatvédelem

10.1. A Szolgáltató. kijelenti, hogy a jelentkezések során megadott információkat és adatokat kizárólag saját, belsős nyomkövetési és adminisztrációs célokra használja, azt más cégnek, harmadik személynek – kivéve, ha arra törvény vagy jogszabály nem kötelezi – azt nem adja ki, és amennyiben erre külön felhatalmazást a jelentkező a jelentkezés során nem adott, marketing célokra nem használja. A weboldalon használt és egyéb levelezésből származó e-mail cím és jelszó felhasználó általi nem megfelelő kezeléséből származó károkért és visszaélésekért nem vállal felelősséget.
10.2. A Szolgáltatónak külön jogszabályban előírt hatóségi adatszolgáltatási kötelezettsége van, így a jelentkezés során megadott adatok mellett a jogszabályokban meghatározott további személyes és céges adatok bekérése is indokolt lehet.