Tűzvédelmi kivitelezés

Az épületében tűzvédelmi berendezés kiépítésére van szükség? Spóroljon pénzt és időt velünk! Egyeztetést követően áttanulmányozzuk a meglévő tervrajzokat, szükség esetén helyszíni szemlét végzünk, majd elkészítjük a hatósági engedélyeztetéshez szükséges tervdokumentációkat. A kivitelezési munkákat a legszigorúbb Európai Uniós műszaki szabványok és biztosítói előírások alapján végzik szakembereink.

Az átlagosnál nagyobb tűzvédelmi kockázatot jelentő épületek esetében jogszabályi előírás bizonyos tűzvédelmi eszközök és berendezések kiépítése. Leggyakoribb ilyen az automatikus tűzjelző rendszer, a tűzcsap-hálózat, a tűzgátló nyílászárók vagy a hő- és füstelvezető rendszer. Ezek engedélyeztetése és kivitelezése komoly szakmai felkészültséget és nagy pontosságot igényel. A tervezés során a szakmai helyesség mellett számos formai követelménynek is meg kell felelni. A kivitelezés során be kell tartani a – sokszor csak angol nyelven elérhető – európai műszaki szabványokat, egyes esetekben a külföldi biztosítótársaságok egyedi igényeit is.

A tűzvédelmi eszközeink telepítése során kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy azok évtizedekig őrizzék megrendelőnk értékeinek biztonságát.

Az általunk leggyakrabban kiépített tűzvédelmi berendezések:

  • automatikus tűzjelző rendszerek
  • automatikus tűzoltó rendszerek (sprinkler, ESFR sprinkler, gázzal oltó)
  • tűzgátló nyílászárók
  • hő- és füstelvezető rendszerek
  • kültéri tűzcsap hálózatok
  • épületen belüli fali tűzcsap hálózatok

Telefonos egyeztetést követően áttanulmányozzuk a rendelkezésre álló dokumentációkat, tervrajzokat, vagy ha szükséges a helyszínre megyünk és szemlét végzünk. Kollégáink sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így azonnal meghatározzák, hogy mely típusú és gyártmányú tűzvédelmi berendezés az Ön számára leggazdaságosabb választás.

Mindennapi munkakapcsolatban állunk a tűzvédelmi hatóság szakembereivel, tudásunk ezért naprakész mind a tűzvédelmi jogszabályok terén, mind pedig a tűzvédelmi technológiák ismeretében, így Önnek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani. Ne feledje: a tűzvédelem a jogszabályok betartásán túl mindannyiunk biztonságát szolgálja!

Kérjen egy ingyenes árajánlatot!

Érdeklődés esetén 1 munkanapon belül kapcsolatba lépünk Önnel és garantáljuk, hogy telefonos egyeztetést vagy helyszíni felmérést követően 24 órán belül megtesszük az egyedi árajánlatunkat.