Tűzvédelmi felülvizsgálatok

Működőképes még a tűzoltókészülék? Van elegendő víznyomás a tűzcsapokban? Tűzvédelmi szempontból biztonságosak a falban futó elektromos vezetékek? Tudta Ön, hogy egyes esetekben a tűzvédelmi felülvizsgálatokat akár félévente is el kell végezni? Bízza szakértőkre a dolgot! Rövid határidővel elvégezzük a tűzvédelmi eszközök és berendezések jogszabály által előírt felülvizsgálatát és karbantartását.

A tűzoltó készülékek, tűzjelző rendszerek és tűzcsapok nem csak kötelező eszközök, de igen hasznosak is. Emberi életek menthetők meg, jelentős anyagi kár előzhető meg segítségükkel. Gondoljon csak bele, mi történne, ha az Ön épülete kigyulladna, mert egy falban futó vezeték zárlatot kapott és a meghibásodott füstérzékelő eközben csak csendben hallgatna. A működésképtelen poroltóból csak sziszegés jönne, a tűzcsap meghibásodása miatt pedig csak kilométerekről tudnának vizet vételezni a tűzoltók. Sajnos egy ilyen esetben az egyébként apró lángocska akár egy egész objektum megsemmisüléséhez is vezethet!

Az előírt tűzoltó technikai eszköz és felszerelés készenlétben tartásának, karbantartásának, ellenőrzésének, felülvizsgálatának, valamint a feltárt hibák igazolt javításának, nyomáspróbájának hiánya esetén a tűzvédelmi bírság összege akár 1 000 000 Ft is lehet.

A tűzvédelmi eszközök ellenőrzését a jogszabályok pontosan meghatározzák, amelyekkel garantálható üzembiztos működésük. Emellett fontos tudni, hogy egy hatósági ellenőrzés során csak akkor tekinthetőek üzemképesnek, ha azt szakemberek hivatalos tanúsítvánnyal igazolták. A tűzvédelmi eszközök ellenőrzését és karbantartását bízza a szakembereinkre!

Előzze meg velünk a bajt! Önnek csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot és mi a legrövidebb időn belül elvégezzük a szükséges felülvizsgálatokat! Rendellenesség esetén kollégáink tájékoztatják Önt és segítenek a hiba kijavításában.

Miért pont a Magyar Tűzvédelem?

  • Mert mi a legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  • A felülvizsgálatot szakértők készítik, így Ön biztos lehet tűzvédelmi berendezései működésében.
  • Működésképtelen eszköz esetén a szakmai előírások betartása mellett mindig a leggazdaságosabb megoldást javasoljuk.
  • Amennyiben szükséges, szakembereink azonnal el is végzik a javítási munkálatokat.

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Érdeklődés esetén 1 munkanapon belül kapcsolatba lépünk Önnel és garantáljuk, hogy telefonos egyeztetést vagy helyszíni felmérést követően 24 órán belül megtesszük az egyedi árajánlatunkat.