Tűzvédelmi dokumentációk

Elveszett a tűzvédelmi dokumentumok útvesztőjében? Spóroljon időt velünk! Egyeztetést követően helyszíni szemlét végzünk és elkészítjük az Ön számára szükséges dokumentációkat. Rövid határidőn belül kidolgozzuk a pontos tűzvédelmi szabályzatot, tűzriadó tervet, építész tűzvédelmi műszaki leírást, vagy rendezvény biztonsági tervét.

Egy létesítmény – legyen az üzlet, iskola, ipari gyártócsarnok vagy akár társasház – üzemeltetéséhez, egy nagyobb rendezvény megtartásához számos dokumentumot kell elkészíteni, majd egy ellenőrzés alkalmával vagy – rosszabb esetben – tűzesetet követően bemutatni a tűzvédelmi hatóságnak. Ezek elkészítése szakmai felkészültséget és nagy pontosságot igényel. A tartalmi helyesség mellett számos formai követelménynek is meg kell felelnie. A dokumentumok célja, hogy tűzvédelmi ellenőrzés során a hatóság részére, vagy egy büntetőügyben a bíróság részére bizonyítsák a tűzvédelmi szempontból megkövetelt biztonság teljesülését.

A tűzvédelmi dokumentumokat hosszú évekig meg kell őrizni, ezért nem mindegy, hogy különféle cetlikre feljegyzett pontatlan irományokkal rendelkezik, vagy könnyen kikereshető, rendszerezve lefűzött iratokkal. A jövőbeli hatósági ellenőrzések során is döntő szerepe lehet a precízen, jogszabályokkal összhangban készített dokumentációnak.

A leggyakoribb tűzvédelmi dokumentációk:

  • tűzvédelmi műszaki megfelelőségi kézikönyv
  • tűzvédelmi szabályzat
  • tűzriadó terv
  • rendezvény biztonsági terv
  • építész tűzvédelmi műszaki leírás
  • társasházak tűzvédelmi házirendje

Telefonos egyeztetést követően ha szükséges a helyszínre megyünk és szemlét végzünk. Kollégáink sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így azonnal meghatározzák, hogy melyek azok a dokumentumok, amelyekre feltétlenül szüksége van.

Kérjen árajánlatot!

Érdeklődés esetén 1 munkanapon belül kapcsolatba lépünk Önnel és garantáljuk, hogy telefonos egyeztetést vagy helyszíni felmérést követően 24 órán belül megtesszük az egyedi árajánlatunkat.