Rólunk

A Magyar Tűzvédelem azért jött létre, hogy a legkedvezőbb árak mellett a legmagasabb színvonalú tűzvédelmi szolgáltatásokat nyújtsuk Önnek. Hisszük és tudjuk, hogy ügyfeleink számítanak ránk: emberéletek és cégek teljes eszközállománya múlik a munkánk minőségén.

Kimagasló szakmai múlt

Mi a Magyar Tűzvédelemnél kimagasló szakmai múlttal rendelkezünk, ugyanakkor mindennapi munkakapcsolatban állunk a tűzvédelmi hatóság szakembereivel. Ezért tudásunk naprakész mind a tűzvédelmi jogszabályok terén, mind pedig a tűzvédelmi technológiák ismeretében, így Önnek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani – és megóvjuk cégét a bírságoktól. A tűzvédelem a jogszabályok betartásán túl mindannyiunk biztonságát szolgálja!

Magyar Tűzvédelem – bürokratikus rémálom helyett egyetlen telefon

Tudjuk, hogy Önnek jobb dolga is van, mint a tűzvédelmi jogszabályokból felkészülni. Sok idő megtalálni a vonatkozó szabályozást és lehet, hogy nem is bukkan rá mindegyikre. Sok idő értelmezni azokat és lehet, hogy valamit félreért. Sok idő alkalmazni, beszerezni különböző cégektől a tanúsítványokat, szakvizsgákat, felülvizsgálatot és minden egyebet, majd a hatóság felkérésére a papírok beadására 2-3 napot rászánni.

Ügyfeleinknek ezt oldjuk meg, így pénzt és időt spórolunk, miközben biztonságot és nyugalmat nyújtunk. Egyetlen céggel kell kapcsolatot tartania, és mi minden tűzvédelemmel kapcsolatos teendőt elintézzük.

Szolgáltatáspalettánkról kiválaszthatja azt a specifikus tűzvédelmi szolgáltatást, amelyre szüksége van. Ha szeretné, teljes körű és cégére szabott tűzvédelmi szolgáltatást adunk Önnek – ez azt jelenti, hogy az ellenőrzésektől kezdve a dokumentációk elkészítésén át a határidők követéséig minden teendőt leveszünk az Ön válláról. Ön egyetlen telefonhívással elintézheti a tűzvédelmét. A többi feladatot szakembereink megoldják.

 • Pontosság

  Szakembereink mindig pontos, precíz és felelősségteljes munkát végeznek. Kapcsolatunk a tűzvédelmi hatósággal garantálja szolgáltatásaink állandó naprakészségét.

 • Gyorsaság

  Megkeresés esetén a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Kollégáink tapasztalata segít a tűzvédelmi problémák minél gyorsabb rendezésében.

 • Szakértelem

  Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik el azokat a szükséges feladatokat, melyekre cégét a különböző jogszabályok kötelezik.

 • Megtakarítás

  A szakmai követelmények figyelembevételével mindig a leggazdaságosabb megoldást javasoljuk. Személyre szabott áraink nem terhelik meg a költségvetését.

Cégadatok

Magyar Tűzvédelem Bt.
Cégjegyzékszám: 01-06-789325
Adószám: 25188671-2-42
Székhely: 1085 Budapest, József körút 69.