Koronavírus: Tovább érvényesek a tűzvédelmi szakvizsga bizonyítványok!

A koronavírus magyarországi megjelenése óta egyre nagyobb problémát okozott a tűzvédelmi szakvizsga tanfolyamok szervezése, a munkavállalók számára pedig a bizonyítványok érvényességi idejének lejárta. A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság 2020. március 26-án megjelent hivatalos állásfoglalása alapján a probléma átmenetileg megoldódott:

“A kormány által kihirdetett veszélyhelyzet időszakában a különleges szabályok alapján a tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglalkozási ágakról, munkakörökről, a tűzvédelmi szakvizsgával összefüggő oktatásszervezésről és a tűzvédelmi szakvizsga részletes szabályairól szóló 45/2011. (XII. 7.) BM rendelet szerinti tűzvédelmi szakvizsga-bizonyítvány is hivatalos okmánynak tekinthető. Ez azt jelenti, hogy az újabb szakvizsga-bizonyítványok megszerzéséről a veszélyhelyzet megszűnését követően kell majd gondoskodni.

Nálunk már biztonságosan vizsgázhat!

Tűzvédelmi szakvizsga jelentkezés
1-2-3-8. foglalkozási ágak esetében a tanfolyam 9:00-tól 12:30-ig tart.
4-12-13-15-16. foglalkozási ágak esetében a tanfolyam 9:00-tól 14:30-ig tart.

SPÓROLJON IDŐT!
Akár több vizsgatípust is nyugodtan bejelölhet, így egy nap alatt több foglalkozáshoz is megszerezheti a tűzvédelmi szakvizsgáját.


(segítség a megfelelő vizsgatípus kiválasztásához)
Az űrlap kitöltésével elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot.
A jelentkezés nem jár kötelezettséggel, bármikor egyszerűen visszamondható.